my wedding 13 : home stay

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

ni utk family blah lelaki yg akn bermalam di batu pahat.

oleh kerana kapasiti tinggi dan xbanyak option maka kita pilih HomeStay Hj Esmon .

yg paling dekat ngan umah ialah pt.raja.

sebenarnye banyak je homestay lg kt area pt.raja ni.

google je,, berjuta2 lemon listed.🍒🍒🍒🍒

alhamdulillah. terjumpa homestay ni..

ni memilih berdasarkn availability & capacity ,,huhu

owner pun mesra sgt and dorang ade byk option utk kita.

pilih je nk yg mane.

jd kita pilih rumah C,D dan E. hah 3 sekali amek.

tamk tak tamak.

korang nk ape? sume ade disediakan

ade wifi, ade tv, ade washing machine, dapur lengkap..

meh tgok ni..

IMG_2242IMG_2363IMG_2442IMG_2458IMG_2494

ok,, jd ni la riumah C, D dan E yg telah dirembat.

rumah berkembar & satu umah single.

so total 9 bilik sumenye… yeah!!! ☺☺☺

harga & servis ok. maka feedback dr pengguna pun ok juga ☺☺

IMG_2392

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s